Skupština akcionara o raspodeli dobiti Aerodroma

Bez autora
Jul 12 2011

Vanredna sednica Skupštine akcionara beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na kojoj će biti reči o raspodeli dobiti ostvarene u 2010. godini biće održana 27. jula. U obaveštenju kompanije objavljenom na internet stranici berze navodi se da pravo neposrednog učestvovanja i glasanja na skupštini ima akcionar koji ima najmanje 500.000 akcija. Akcionari koji ne poseduju 500.000 akcija mogu se udruživati radi ostvarivanja prava učešća u radu Skupštine i prava glasa, preko zajedničkog punomoćnika. Punomoćja moraju biti dostavljena preduzeću najkasnije do 22. jula. Prema planu poslovanja za prvo polugodište uprava Aerodroma je predvidela ukupan prihod od 2,94 milijardi dinara, rashode u visini od 2,05 milijardi dinara i bruto dobit u iznosu od 893,9 miliona dinara.

Skupština akcionara o raspodeli dobiti AerodromaVanredna sednica Skupštine akcionara beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na kojoj će biti reči o raspodeli dobiti ostvarene u 2010. godini biće održana 27. jula, objavila je Beogradska berza.

U obaveštenju kompanije objavljenom na internet stranici berze navodi se da pravo neposrednog učestvovanja i glasanja na skupštini ima akcionar koji ima najmanje 500.000 akcija. 

Akcionari koji ne poseduju 500.000 akcija mogu se udruživati radi ostvarivanja prava učešća u radu Skupštine i prava glasa, preko zajedničkog punomoćnika. 

Punomoćja moraju biti dostavljena preduzeću najkasnije do 22. jula. 

Prema planu poslovanja za prvo polugodište uprava Aerodroma je predvidela ukupan prihod od 2,94 milijardi dinara, rashode u visini od 2,05 milijardi dinara i bruto dobit u iznosu od 893,9 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik